ZA SAN KAO NA OBLACIMA!

Radimo sve modele u bilo kojim dimenzijama (dužini, širini, visini) po porudžbini, po vašem crtežu ili skici. Radimo i modele sa podiznim mehanizmom

Imamo izbor od 96 boja na nitro bazi, a po porudžbini radimo i sa bojama na poliuretanskoj bazi.

DODATNA FIOKA

Odlično izbalansirana anatomska i ortopedska svojstva.Preventiva kod deformacija kičmenog stuba usled naglog rasta. Najbolji izbor za tinejdžere koji rastu.

Detaljnije: 

Kvalitetna fioka od punog drveta (parena bukva). Standardno dolazi u natur boji.

** Na slici je vizuelno predstavljen primer kreveta sa dve fioke

AFRODITA

Krevet Afrodita izrađen je od punog drveta, parene bukovine. Letvice (podnice) na koje se stavlja dušek su izrađene takođe od bukovog drveta. Uz singl krevet dobija se 12 letvica, a uz bračni krevet 24 letvica.

Detaljnije: 

Krevet je kompatibilan sa dušekom iste dimenzije dok spoljašnje dimenzije kreveta iznose 8 cm više po dužini i 6 cm po širini (npr. spoljašnje dimenzije kreveta 160×200 iznose 166×208)

Ovaj model kreveta je moguće naručiti u vanstandardnim dimenzijama.

SPRATNI S

Krevet na sprat štedi vaš prostor, a deca ga obožavaju. Ovaj krevet pogodan je za bilo koji dom, a naročito se preporučuju za manje domove u kojima nema dovoljno prostora.

Detaljnije: 

Kreveti na sprat su izrađeni od punog drveta, parene bukovine. U svom sastavu imaju merdevine koje se po potrebi mogu i skinuti.

Gornji ležaj ima zaštitnu ogradicu koja se takođe može skidati pa ne morate da brinete o sigurnosti onoga ko spava na gornjem ležaju.

LUČNA SOFA

Lučna Sofa izrađena je od punog drveta, parene bukovine. Letvice (podnice) na koje se stavlja dušek su izrađene takođe od bukovog drveta. Uz ovaj model dobija se 12 letvica.

Detaljnije: 

Po potrebi uz ovaj model kreveta moguće je poručiti fioke. Fioke se postavljaju ispod kreveta i predstavljaju savršeno mesto za odlaganje posteljine ili stvari. Ispod singl kreveta moguće je staviti dve fioke, a ispod bračnih modela četiri.

HAVANA BRAČNI

Krevet Havana izrađen je od punog drveta, parene bukovine. Letvice (podnice) na koje se stavlja dušek su izrađene takođe od bukovog drveta. Uz singl krevet dobija se 12 letvica, a uz bračni krevet 24 letvica. 

Detaljnije: 

Ovaj model kreveta je moguće naručiti u vanstandardnim dimenzijama.

Po potrebi uz ovaj model kreveta moguće je poručiti fioke koje se postavljaju ispod kreveta i predstavljaju savršeno mesto za odlaganje posteljine ili stvari. Ispod singl kreveta moguće je staviti dve fioke, a ispod bračnih modela četiri.